28 oct. 2012

Golul din interiorul Pamantului, religia si NASA

Golul din Pamant; din religie, scrieri si NASA


Atat scrierile sumeriene cat si Biblia vorbesc despre un “Adanc al apelor”, o “Lume inferioara”, o”Lume subterana” etc. Cateva exemple: “De fapt, cuvintul grecesc abyssos, adoptat din acadianul apsu, mai inseamna si o prapastie extrem de adanca… textele mesopotamiene vorbesc despre Tinutul Minelor declarand ca acesta era un tinut muntos, cu platouri vaste acoperite cu iarba si stepa (de aici nefilimii si uriasii,
odraslele lor, extrageau metale, in special aur, necesar pe Planeta X/Eris/Nibiru – n.a), cu o vegetatie luxurianta… era, deci, un tinut luminos, toate textele declarau acest lucru, scaldat in permanenta de razele soarelui” (Z. Sitchin, A Douasprezecea Planeta).


“Te-ai plimbat tu (intrebare pusa de Yahweh/Anu, Conducatorul Planetei Zeilor; lui Iov – n. a) prin ascunzisurile Adancului?” (Iov 38:16).

“El (Yahweh/Anu – n.a) tine in mana adancurile Pamantului” (Psalmi 95:4).

Despre acest tinut pot fi citite detalii in lucrarea O lume ascunsa, de dr. Raymond Bernard, cu mentiunea ca este vorba de interiorul gol al Pamantului, iluminat de un mic soare central, la care se ajunge prin cele doua deschideri polare (si alte planete ale sistemului nostru solar au o configuratie asemanatoare).

Cateva pareri ale unor exploratori ce au ajuns in apropiere sau chiar in interiorul Pamantului:

- Constantin Dumbrava, explorator roman, decembrie, 1929: “Memorabila descoperire din 12 decembrie, a unui tinut pana acum necunoscut, dincolo de Polul Sud, de catre capitanul Sir George Hubert Wilkins, cere ca stiinta sa-si schimbe conceptia din ultimele patru sute de ani asupra conturului de sud al Pamantului”.

- Contra – amiralul R.E. Byrd – 1 februarie 1947:

1)”As vrea sa vad acel tinut de dincolo de Polul Nord. Zona aceea de dincolo de Pol este centrul Marelui Necunoscut”. Afirmatia a fost facuta inaintea zborului sau de sapte ore pe distanta de 1700 de mile dincolo de Polul Nord.

Despre aceasta calatorie dr.R. Bernard spunea: “Amiralul Byrd n-a zburat 1700 de mile peste Polul Nord, catre cealalta parte a Pamantului, un desert inghetat, la fel ca regiunea din care venea, ci a zburat dincolo de Pol in interiorul deschiderii polare care duce spre interiorul gol al Pamantului, traversand o regiune muntoasa, fara gheturi, cu lacuri, rauri, vegetatie verde si viata animala”.

2) “Aceasta este cea mai importanta expeditie din istoria lumii” (noiembrie, 1955). Afirmatia a fost facuta de amiralul Byrd inainte de a pleca sa exploreze tinutul de dincolo de Polul Sud.

“Pe 13 ianuarie, membrii expeditiei Statelor Unite au efectuat un zbor de 2.700 de mile de la vest de Polul Sud, si au patruns 2300 de mile intr-un tinut dincolo de Pol” (Stire despre expeditia lui R. Byrd difuzata la radio si confirmata de presa americana din 5 februarie 1956).

3) “Acel continent fermecat din cer, tinut al misterului vesnic” (13 martie, 1956, dupa intoarcerea de la Polul Sud). Dupa R. Bernard, in afirmatia de mai sus, contra-amiralul R. Byrd se refera la noile intinderi de pamant necunoscute, descoperite de el dincolo de polii Nord si Sud, in interiorul concavitatilor polare; datorita bine cunoscutului fenomen polar de “oglinda cereasca”, prin care intinderile de pamant de dedesubt sunt reflectate pe cer, el se refera la ele ca la “continentul fermecat din cer”.

Conform textelor sumeriene, inainte de sosirea lor pe Pamant, zeii si-au impartit sferele lor de influenta: Anu/Yahweh urma sa ramana in Cer si sa conduca A Douasprezecea Planeta, Enlil/Iisus urma sa conduca uscatul (Pamantul), iar Enki/Ea/Azazel a primit “Adancul apelor”, “Lumea Inferioara”, “Lumea spiritelor”, “Lumea Subterana” etc. Aspectul de conducator temporar al Pamantului, exercitat de catre Enki/Ea/Azazel, a fost recunoscut de catre Mesia Iisus/Enlil acum aproape 2.000 de ani, in repetate randuri, cind spunea despre fratele Sau urmatoarele: ” Acum are loc judecata lumii acesteia; acum stapanitorul lumii acesteia va fi aruncat afara”(Ioan 12:31). ” Printul lumii acesteia este judecat”(Ioan 16:11).

Prin acceptarea jertfei Sale pe Cruce (Simbolul Planetei Zeilor), ordonata de catre Yahweh/Anu, pentru raspandirea in toata lumea a Adevarurilor despre Planeta Imparatiei, Iisus/Enlil a demonstrat ca este, asa cum il denumeau sumerienii, “Domnul poruncii”, indeplinind voia Tatalui Sau.

In privinta respectarii si executarii ordinelor primite de la Yahweh/Anu, profetii evrei il numesc”miel”. Tot ei vorbesc si de “leul din semintia lui Iuda”, care va veni si va instaura dreptatea si ordinea pe Pamant. Mai greu a fost sa se inteleaga ca “mielul” si “leul” au un singur Nume: Mesia Iisus/Enlil. Evident ca Enki/Ea se va retrage in “Lumea Inferioara”.

Imagini referitoare la deschiderile polare au fost luate de NASA, cu ajutorul satelitilor spatiali ESSA 3, la 6 ianuarie 1967, si ESSA 7, la 23 noiembrie 1968. Am prezentat una dintre ele insotita de urmatorul text:

” Aceasta remarcabila fotografie a fost luata cu satelitul ESSA 7, la 23 noiembrie 1968. Nu este aproape niciun nor. Pot fi observate campurile de gheata de la suprafata, iar deschiderea de la Polul Nord se vede clar”.
fotografie  luata cu satelitul ESSA 7, la 23 noiembrie 1968. 

Referindu-se la astfel de imagini, generalul Emil Strainu, intr-un interviu acordat ziarului Gardianul, in urma cu cativa ani, declara urmatoarele:


“În ultimii doi, trei ani, am vazut filme si poze mult mai ’specatculoase’ decât cele care au fost date public, dar care nu sunt date în circulatie. M-as referi acum la filmul si pozele facute despre intråndul de la Polul Sud care sunt facute din sateliti. Toate statele care au sateliti si au avut ca zona de cercetare Polii, au putut fotografia si filma acest intrând care este o realitate!”

Interviul poate fi citit integral pe Colectionarul.info (articolul: Interviu cu generalul Emil Strainul despre pamantul gol pe dinauntru).

Alte informatii despre interiorul Pamantului, atat din scrierile Antichitatii, cat si de la NASA:

1) Spatioportul din interiorul Pamantului (si in prezent numeroase OZN-uri, adica OBIECTE ZBURATOARE NIBIRIENE, pot fi vazute intrand si iesind prin deschiderile polare) descris in Epopeea lui Ghilgames:

“Enkidu, erou al Epopeei lui Ghilgames, este condamnat de zei la munca silnica pe viata. Pentru a duce sentinta la indeplinire si a-l duce la noua lui casa ‘vor veni doi oameni ca pasarile imbracati’ (costumele de zbor ale anunnakilor/elohimilor/dumnezeilor prezentau aripi, de aici rezultand credinta naiva ca ingerii au aripi-n.a). Unul din ei… il va duce in Tara Minelor; va fi imbracat ca un vultur. Cu bratul el te va conduce… in Casa Intunericului, in locul de sub pamant (aceleasi costume de zbor prezentau la nivelul castilor si mici proeminente asemanatoare unor antene, de unde a rezultat teoria ca ‘dracii’ au coarne; apare astfel evident faptul ca Tara Minelor a devenit ‘Iadul’ -n. a), locul de unde nimeni nu mai pleaca din cei ce intra, un drum de unde nu exista intoarcere, o casa ai carei locuitori sunt lipsiti de lumina (muncesc in mine-n. a) acolo unde praf este in gura lor si pamantul le e mancarea “(Z. Sitchin, A Douasprezecea Planeta).

2) “Atunci am vazut o alta parte a Pamantului, spre care m-am intors; si am vazut o vale adanca plina de foc (topitorii de metale-n.a). In aceasta vale erau condusi regii si stapanii. Acolo ochii mei au vazut unelte de cazna (nu erau in nici un caz cazane cu smoala; erau unelte pentru sapat in minele de sub pamant-n.a) si lanturi

dintr-un fier lipsit de greutate” (acum aproximativ 8.000 de ani patriarhul Enoh nu putea defini altfel catusele din plastic-n. a).

3)”Caci Domnul (Yahweh/Anu, Conducatorul Planetei Zeilor-n. a) este un Dumnezeu mare (ceilalti anunnaki/elohimi sunt slujitorii Sai, dumnezei mici -n. a), un Imparat mare, mai presus de toti dumnezeii. El tine in mana adancimile Pamantului “(Psalmi 95:4).

4) “Ma uit la Pamant si iata ca este… gol “(Ieremia 4:23).

5) “Pamantul este gol, Polii, cautati de atata vreme, sunt fantome. Exista deschideri la extremitatile nordica si sudica. In interior, exista mari continente, oceane, munti si rauri. Exista, evident vegetatie si viata animala in aceasta Lume Noua, populata probabil de rase necunoscute locuitorilor de pe suprafata Pamantului” (William Reed, ganditor american, primul care a prezentat teoria Pamantului gol, cu deschideri la poli, autorul cartii Fantoma Polilor).

Reed apreciaza grosimea scoartei Pamantului la 88 de mile, in timp ce interiorul gol ar avea diametrul de 6400 de mile.

6) Chiar daca Vaticanul, pentru a-si mentine religia idolatra, ascunde tone de documente despre Mesia Iisus/Enlil, cateva informatii referitoare la vizita pe care Acesta (in Noul Sau Corp,de elohim, la care, dupa Rastignire, a fost racordat corpul spiritual nemuritor) a facut-o in “Adanc “, au scapat cenzurii “cainilor rosii” ai Inchizitiei:.

“Hristos… fiind omorat in trup, dar facut viu in duh (corpul cel nou, care avea proprietati de materializare/dematerializare – n. a) in care S-a si dus si a predicat duhurilor care sunt in inchisoare” (1 Petru 3:18-19).

“Cine se va cobori in Adanc? (sa scoale adica pe Hristos dintre cei morti)”. (Romani 10:7).

“Si acesta ‘S-a suit’, ce inseamna decat ca se coborase in partile mai de jos ale Pamantului? Cel care S-a coborat este Acelasi cu Cel care S-a suit mai presus de toate cerurile (Planeta Crucii, Eris/Nibiru -n.a), ca sa umple toate “(Efeseni 4:9-10).

7) “Atunci cand zeii au coborat pe Pamant, toate sursele antice atesta acest lucru, omul nu fusese creat inca; in lipsa oamenilor, anunnakii au fost cei insarcinati cu mineritul… disciplina era stricta… ‘Cei sapte Mari Anunnaki, pe cei mici, la munca ii puneau’. Dintre toate corvezile lor, sapatul era cea mai obisnuita, cea mai dificila si cea mai detestata dintre toate. Acesti zei au sapat albiile raurilor pentru a le face navigabile, au sapat canale pentru irigatii si au sapat mine… Desi, fara indoiala, ei posedau unelte sofisticate-textul vorbeste la un moment dat de ‘cutitul urias care stralucea ca soarele’, chiar si sub pamant – munca in sine era epuizanta”. A urmat apoi facerea oamenilor.

8 ) “Deja ingerii zidesc inchisori… judecata pe care o vor indura ingerii ii ameninta la fel pe regi, pe principi si pe toti cei care stapanesc Pamantul… Dupa gradele lor de vinovatie, ei vor fi dati diferitelor cazne” (Cartea lui Enoh – cap. 66,68).

9) “Nu va ganditi si nu spuneti ‘Crima mea este ascunsa, pacatul meu nu este cunoscut de nimeni; caci in Cer se noteaza intocmai tot ce se face pe Pamant… nedreptatile de care va faceti vinovati’” (Cartea lui Enoh – Cap.96).

10) Mesia Iisus/Enlil: “Aruncati-l in Intunericul de afara (bezna si caldura din mine-n.a). Acolo va fi plansul si scrasnirea dintilor” (Matei 22:13).

11) Coranul: “La Noi sunt catuse si mancare inecatoare si pedeapsa dureroasa” (Sura 73:12,13).

12) Informatii de la NASA. Aurorele boreale se formeaza datorita soarelui central din interiorul Pamantului. Pentru a afla noi informatii, NASA a lansat la 16 februarie 2007 satelitii misiunii Themis, care vor monitoriza deschiderile polare. Misiunea Themis este coordonata de Universitatea din Berkeley, California.

Cei interesati pot viziona pe acest film realizat de NASA, in care se vede clar cum aurora iese prin deschiderea polara:

13) Oamenii de stiinta au descoperit dovezi ale existentei unui urias rezervor de apa sub scoarta terestra, in zona estului Asiei, care are un volum cel putin egal cu cel al Oceanului Arctic. Descoperirea a fost facuta de seismologii americani Michael Wysession si Jesse Lawrence. Detalii pot fi citite tot la Colectionarul.info (articolul: Oceanul de sub pamant).